Till Indien – भारत से


Om två timmar flyger jag o Rasmus till Indien på inköpsresa för webbsjåppen. Sjung bröllopssången snart :-)Rasmus tänker du, hoooooow???? Jag har inte avrapporeterat mitt kärleksliv som jag ska. Flåt och stor kramiz. Ps. Ledsen om jag gör dig som ser detta besviken, för att du håppats på att det skulle bli vi 😦

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.