Hej vänner och andra


Nu i elfte timmen ska jag starta min blogg. Alla andra har det och får asmycket kläder o sånt. Jag får hjälp av min killes kompis morsa att publicera inläggen om ni undrar. Töntigt kanske men jag lär mig fort. Här kommer jag att skriva om mode, uteliv och annat kul som mitt liv består av. Jag älskar att shoppa, shoppa, shoppa och shoppa. Kolla bilderna min kille Inge har tagit av mig. Skiiiiitsnyggga. Eller hur? Puss o kram från din Lola

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.