jagojustinHär är jag med Justin Bieber.
Jag berättade för honom om skitfin väska jag köpt och han hade hörlurar och lyssnade inte på vad jag sa. Han går fet bort efter det.
jagodanny
Jag är väldigt nära Danny här. Han är mörkare än annars och har brillor. Han står bakom en vägg och jag framför som du ser.
Jag och Alex Pettyfer, han från I am number four, du vet. Den här bilden var med i någon tidning, har glömt namnet pån. Men det var en engelsk, kanske amerikansk och som kommer ut i New York och i Frankrike. Journalisterna trodde att jag var Alex flickvän och jag fick skriva autografer och det är jag van vid.

Tror att han på bilden varit statsminister och han träffade jag på skolan en gång. Bild från skoltidningen. Hur kul hade inte dem som gjorde tidningen?????? Lola och Göran
Jag och en gubbe som tydligen är en kändis. Heter nåt typ Tjan Conerri. Morsans favvo.