Våra tjusiga hotell


Man måste tänka på hur man bor. Jag var inte nöjd med roomsörvisen på det första så vi flyttade till det andra. Det andra hotellet kan jag inte visa längre. En gammal staty på fotot var upphovsrättskyddad och nu måste jag pröjsa en miljon för att jag la upp bilden. Det gör inget. Fickpengar för mig. Puss.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.