Nån som vill jobba för mig?


Mina Arrived
Image by cimorenegal via Flickr

Min kompis kompis morsa är störd på att jag väcker henne mitt i natten för att publicera min inlägg. Men vadååååå???? Mina läsare måste ju få veta vad jag har för mig. Hon säger att hon har en egen blogg att ta hand om och att jag ska göra allt själv!!!!! Det är väl ingen match, men tycker inte jag ska behöva göra det. Tänk att det alltid ska vara något probblem? Puss ändån

PS. Vill du jobba gratis och mycket så hör av dig. Hoppas 🙂 du hör av dig snart. Här är en bild på min kusin som inte heller är så glad.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.