Från presskonferensen


Foto: ShabbyMix

Det var ett stort intresse för min träningsboll och det visade massorna av journalister som kom till presskonferensen. Jag kände mig verkligen lyckad. Det verkar som trycket på bollen kräver en webbsjopp. Har så mycket annat hippt att sälja oxå. Får leta upp någon gratisfirma. Annars fick jag frågor om hur jag kom på metoden och jag berättade hela den lååååååånga historien. Kommer att bli en bok framöver och som förmodligen kommer att utmynna i en cd med låtar från min barndom. Sedan blir det nog en pjäs eller musikal av det hela. Balett och opera är också tänkbara idéer. En väldigt lång film är en självklarhet. I slutänden kanske jag blir politiker oxå. Framtiden verkar ljus. Kramis

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.