Ludvig i tvättstugan


Jag brukar vanligtvis inte befinna mig i områdets kollektiva tvättstuga men jag var tvungen att tumla några av mina exklusiva kuddar i dag. För att få dem extra fluffiga och pösiga. Ludvig var där och det tycker jag är lite scäry. Han var ju där i förrgår och hittade mitt förkläde. Måste han tvätta varje dag????

Blir alltid misstänksam mot folk som är i en tvättstuga för ofta. Det måste vara något fel då. Och allra helst här på Östermalm!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Här lämnar vi in tvätten, men oftast får vi den hämtad. Ludvig märkte nog inte min avsmak. Jag höll masken och låtsades som inget. Kram och puss

En kommentar

  1. […] sagt om att det här är min lyckodag!!! Strax före fyra dyker två oinbjudna asspiranter upp. Min stålker Ludde som tvättar jämt  om du minns  och hör o häpna, min mamma uppsnofsad i ungdomlig stil . Det går inte till […]

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.