Plåtning på Nationalmuseum


Min tröga fotograf jobbar svart och om ville jag ha hans tjänster fick jag jobba idag sa han. Jag som varit sååååå sjuk!!!! Julkorten är viktiga så jag släpade mig iväg till ett museum. Han hade med sig en blond peruk för att han tyckte mitt hår va risigt???????? 😯 😯 Jag fick bita ihop för julkortens skull och när jag fick se bilderna fick han kicken. :mrgreen: Jag liknar ju min mamma i blont hår!!! 😯 Julkorten blev urkassa 😈 😈 och man känner ingen julstämning. Trippelkatastrof. Puss ändå från ganska arg Lola

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.