Åsså var det problem med webbsjåppen


A western gull (larus occidentalis), taken in ...
Image via Wikipedia

Väldigt bra att Barbara och webbyrån fixat Skicka-knappen. Men den går inte att klicka på. Det är bara en bild!!!!!!!!!!!!!!!!???? Och hur ska vi kunna veta vart varorna ska skickas och till vem? 👿 Det har viss betydelse. Webbyrån tycks tro att en vara är som en brevduva som vet vart den ska.

Nu har Lolas Vintage webbsjåpp skrivit ett avtal  med webbyrån på 22 år, men jag vill ändå varna för företaget Bengans IT samt Ljusmanschetter som ligger i Kilvo. Där kostar det 7 kronor att åka taxi genom hela byn, men lite kvalite kan man ändå förvänta sig (tror faktiskt att jag börjar bli vuxen som kan tänka så här bra…). Pussssss i alla fall, gullunge där 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.