Här fortsätter intervjun med mig i tidningen Världens minsta tidningen. Som jag skrivit förut blev artikeln självklart väldans lång. Den handlar ju om mig! Därför delar jag upp den i 3 delar. Sista delen kommer i morgon. Del 1 / Puss din Lola

Text: Affe
Foto: Nisse

Vad är det som kommer att hända då (på Manhattan)? En film eller lansering av julskivan?
– Ha, ha, säger Lola Barbar. Det är en hemlighet tills dess.

Du lever ett sanslöst hektiskt liv. Vad kopplar du av med på din fritid? Finns det något du särskilt brinner för?
– Absolutely. Ofta kan mina vänner se mig sitta med näsan begravd i en bok i filosofi. Jag läser dagligen så kallad smal litteratur, men tar micropauser med Vouge, Rent och Kalle Anka.

Förvånande, minst sagt. Som modebloggare anses man väl ytlig och självupptagen?
– Absolutely. Men min blogg är faktiskt ganska djup. Nyss berättade jag om Indien och problemen där. Om det italienska förfallet… Jag skriver om konst och musik. Jag har flera youtube-klipp med god musik på bloggen. Jag vill utveckla mina läsare och inte bara låta dem leva genom mig. Vilket jag inte hjälpa att många ändå gör. Det är ju inte så konstigt förresten, jag lever ju ett out-of-space-liv. Glitter och glamour för nästan hela slanten. Lyx i överflöd och så är jag ju så snygg. Som russinet i kakan kan man säga.

Vet du vilka som är dina bloggläsare?
– På dagtid är det väl mest dagdrivare och sådana som har fuskat med bidrag som läser min blogg. Som inte har någonting alls längre, utan sitter på ett unket bibliotek i någon förort och gratissurfar samtidigt som de leds ihjäl av fattigdom och utanförskap. Just dem tror jag får mycket ut av mina visa ord. På kvällarna är det väl mest mamma som gluttar på vad jag plitar ner. En och annan som surfar fel kan det väl hända att det är också.

Men du har ju skrivit att du har flera miljoner bloggläsare? Fyra miljoner skrev du sist.
– Jo, det har jag också. Men din fråga var om jag visste vilka mina bloggläsare var. Och då svarade jag på det. Hur ska jag kunna veta vilka alla dem andra miljonerna är? Nog för att jag känner många men…

Jag ber tusen gånger om ursäkt. Jag formulerade frågan fel.
– Yes, you really did.

Du är en eftertraktad ung dam och om jag inte förstått fel, är det slut med Rasmus. Har du någon pojkvän just nu?

Fortsättning följer…