Platsannons ute nu!!!!!!!!


Nu är annonsen ute och jag hoppas många söker. IIIIHHHH 😀 va spännande. Jag ligger lågt me kraven i annonsen för att inte skrämmas för mycket. Att få ordning på webbsjåppens Skicka-knapp är prio ett egentligen.

Vet inte om jag är så nöjd med loggan och den grafiska profilen som en student på Sopis gjort för att han tycker det är kul. Lite stelt uttryck. Påminner om nåt annat, vet inte vad… Nattis från en hårt arbetande Lolaaaa

3 kommentarer

  1. Åhhhhh Lola jag är såååå glad för din skull för att du fått såååå många som vill jobba för dig. Hade ju tänkt söka jobbet. Tror inte jag hinner jobba just nu tyväääärrrrr. Så mycket att göra med alla teveframträdanden å soffprogram just nu. Funderar på att boka Globen för min nya Super Schåw. Kanske du vill vara med som kongfransjer? Kenza är bårtfrest, så bisi… Kraaaaaaaaaamizzzzzzz XOXO ///Steffi

    Gilla

    • Ja det va ju trist för dig och får jag fråga vilka soffor du sitter i då? Ektorp eller en Karlstad? Tv? Här är vi på webben förstår du. Tack för din inbjudan, storslaget, men jag måste tacka nej. Leder FN den veckan. Puss ändå och lycka till 🙂

      Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.