Dancing the najt aväj


Jag känner en stor spänning över vem som ska vinna tävlingen om att jobba hos mig. Det står 1-1 mellan Benny och Lissi och jag ska bestämma mig efter Egyptenresan som ska fylla på webbsjåppen med fynd. För att skaka av mig nerverna i kväll gick jag o SassaJuan och skuffade loss lite coolt på Sture. Kul var det! Nattis från din Lola.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.