Kvällsångest i buduaren


Lissi trimmar in sig på webbsjåppen och jag räknar pengar innan jag ska sova. Jobbit. Det inte utan att jag också drabbas lite av ångest över allt babbel om lågkonjunktur. 😕 Jättedeppig and verkar oxå lite drabbad.

Men som jag ser det räcker mina pengar mer än väl till en resa till staterna nästa vecka. Då startar lanseringen av mig på gator o torg. 😛 O då måste jag vara där o inte va en trist Svensson 😐 som säger; NÄÄ har inte råd liksom. Inte jag inte. :cool:Nattis nattis din Lola för äver

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.