Dagens


I en underbar ostickad tröja från NewSusy ringer jag först Lissi nu på morgonkröken. Inget svar där. Väldigt konstigt eller hur? En nyanställd som arbetar i ett dygn och sedan bara är borta?

Nåväl, jag kontaktade  , hon/han som ska starta en Lola-sekt. Hon eller han rådde mig att använda en spacereciver, alltså en mottagare till  framtiden (Den jag har på hövet). Den ska hjälpa mig ta rätt beslut eftersom framtiden redan varit eller nåt sånt. Hon skickade en taxi från Skövde med en sådan. Spacerecivern verkar fungerar oxå. Den säger till mig att sjåppa idag me. Puss o jättepuss från Lola

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.