Ett förejulskämt?


Det är synd att Amerika inte stängt sina gränser för svenskar. Inge, mitt xxxx är tydligen där (ho cärs?) och har skickat mms hela dagen med bilder på Barbara som han sett när han varit ute och åkt limo. Jag har inte kunnat låta bli att titta… Nu har jag blockat honom.

Inte för att jag hade lust, men jag lyssnade på en snutt från hennes skiva på MyTube och det var som jag trott en förfärlig och ren o skär smörja. Den går typ:  Barbara, Barbara, it is Christmas again. Fasansfullt töntigt. Orkar inte pussas mer idag kära bloggläsare. Tror du fattar!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.