Tankar för dagen


Har haft svårt att sova i natt. Har legat o vridit mig och vaknat till när någon som knackat in ett ord på Wordfeud.

Just nu tänker jag på min klänning som Barbara travar runt i staterna med och jättedeppig and gnagar på persiennsnöret. Jag måste hitta en plan för framtiden. Att bli känd i Sverige verkar hopplöst omöjligt. Kanske är Gotland eller Kina alternativen för mig. 😦 Idag får du min kära bloggisläsare en kindpuss. Puuuuusssssssssss

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.