Nu drar jag


Sa att jag behövde få luft o la bena på ryggen. Sprang till skogs o lämnade mossbyn bakom mig.

Nu orkar jag inte springa mer utan har lagt mig under ett träd. Konstig natt för en sån kändis som jag. Eller som jag varit i staterna tidigare. Men andlig utveckling är inget för mig. Nattis kära bloggläsare och håll tummarna för att inte hon du vet hittar mig med sin spacereciver. Min säger till mig att jag ska sova nu.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.