Blue Sanna


Sanna e lessen o mitt i natten (som vanligt) jag fick kasta på mig morgonrocken o lubba till henne. Mitt kontokort är tomt för tillfället. Handlar bara överföringar som trasslat. Inget annat. I alla fall så var Sanna helt apatisk och Chloé o jag baddade henne med iskallt vatten. Det är tråkigt för henne att hon fått en fläck på nya kavajen  och som inte går bort. Jättetråkigt verkligen. 😦 Gääässsp

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.