Ingen dagens idag


Fredagshej! Du alla mina kära bloggläsare kan fett glömma Dagens ida. Jag tänker inte strutta runt i några lyxpaltor förrän vid sju typ. Då kommer  Sassajuan för vi ska planera min födelsedagsfest som ska va på lördag (kan tyvärr inte bjuda dig alla miljontals bloggläsare 😦 Har råd o plats, men du skulle känna dig obekväm bland alla fåmösa kändisar. Puss).

Jag ska bara vila tills ikväll. Sådana fasoner kan jag som e så rik o supersnygg o så, kosta på mig titt som tättingen. Kramix din Lola LOVE ändån.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.