Finare gäster
Sen kom min otroligt begåvade o företagsledare Sylvester Barbar utan fru o barn. Det var skönt, de är outhärdliga. Bortskämda o får allt de pekar på.

Av min högt värderade bror fick jag en urdyr japansk kniv. Precis va jag behövde, köksguru som jag är.

Tack o gulligt att du nån gång tänker på din lilla syster.

Har jag sagt att jag inte gillar inslagna presenter? Jag vill veta direkt vad jag får o slippa bli besviken. Chloé hade ingen present med sig alls. Tack för ingenting!

Hon kommer från världens rikaste familj, men ack så snååååål. Henne bjuder jag bara på vatten. Från kran.

Det värsta är att hon verkar tro att det är hon som är kvällens mittpunkt!!! O hon har härmat mig o köpt huvudbonad från Bengans IT samt Ljusmanschetter!!!! De e lågt. En stass i tantleopard som täcker halva Stureplan. Nä, henne tänker jag inte prata med.

Tätt efter kom Sanna. Smygande längs väggarna o lessen o bitter för nåt. Tack för ingenting av dig oxå Sanna. Vicka vänner man har!!!!

Mitt alltid supergoa humör börjar vackla. Många har smsat att de inte kommer. BESVIKEN. Vickan o Daniel, Blondinbella, Kissie och Kenza för example… De är rädda för mig som konkurrent.  👿 Säker på de!!!