Till alla Naurier eller naururianer


Kära Nauranuier

Jag är er nya ägare och har fått er i fölsedagspresent. Det känns extremt jättekul o jag tror att ni oxå blir glada för det när ni får veta det. Jag är rik o snygg o ödmjuk o hoppas att det finns gott om naturtillgångar där ute i Stilla Havet (va de nu ligger?) Jag vet inte när jag kommer o börjar styra över mitt nya land heller. Börja redan nu att bygga ett palats o statyer av mig på alla torg. Hoppas att ni har ekslusiva  affärer med märkeskläder. Er landsmoder. Puss Lola

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.