Lola tjurar


Fast det e måndag o en ny arbetsvecka o då jag annars brukar va på topp e jag inte det idag. Det beror kanske inte på ålderskrisen utan på att jag fick så lite bloggkommentarer förra veckan. En positiv o resten va gnäll. Du min kära miljarders bloggläsare har kanske valt en annan bloggdrottning att gotta dig i? Läste i DN att Trion (Blondinbella, Kisse, Kenza) har fler läsare än jag… De e tur att jag har jättedeppig and. Han tittar minsann. Han e oxå tjurig. Har inte fått nåra frågor till låddan. Så nu ska vi bara sitta här o glo resten av dan. Puss ändån från din Lola

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.