Om bloggmissbrukarkliniken


Här är en tragisk bild av mig som togs på bloggmissbrukarkliniken. Se hur håglös jag ser ut!!!!!! Död i blicken på nåt vis. O det var för att jag inte fick använda mina apdyra väskor eller ha på mig glamårösa paltor. O att jag inte fick kåmunicera med alla mina miljarder söta bloggläsare så klart!!!!

Det var ett himla ställe den där kliniken. Där fanns tre avdelningar. En var för Sociala medier-missbrukare o för dem med så kallad multipel diagnos. Alltså dem som torskat på Facebook, Twitter och Mötesplatsen. Sedan fanns det en särskild avdelning för svåra Facebookare och en för grava bloggare och det var där jag var. Enbart Twitterstötare fick vara med i vilken grupp de ville eftersom de är rätt fladdriga av naturen.

Jag vill helst glömma de där hemska dagarna. Avvänjningen av smajlisar var supersvår… Vad jag var med om kryper väl fram allt eftersom. Snyft

En kommentar

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.