Här är en tragisk bild av mig som togs på bloggmissbrukarkliniken. Se hur håglös jag ser ut!!!!!! Död i blicken på nåt vis. O det var för att jag inte fick använda mina apdyra väskor eller ha på mig glamårösa paltor. O att jag inte fick kåmunicera med alla mina miljarder söta bloggläsare så klart!!!!

Det var ett himla ställe den där kliniken. Där fanns tre avdelningar. En var för Sociala medier-missbrukare o för dem med så kallad multipel diagnos. Alltså dem som torskat på Facebook, Twitter och Mötesplatsen. Sedan fanns det en särskild avdelning för svåra Facebookare och en för grava bloggare och det var där jag var. Enbart Twitterstötare fick vara med i vilken grupp de ville eftersom de är rätt fladdriga av naturen.

Jag vill helst glömma de där hemska dagarna. Avvänjningen av smajlisar var supersvår… Vad jag var med om kryper väl fram allt eftersom. Snyft