Jaha, nu är man utanför oxå!!


 

Det känns som om hela världen är emot just lilla snygga asrika mig!!! Jag sitter ensam i natten o tröstäter diskmedel o så får jag den här bilden per mms. Chloé som tröstar Sanna!!!! Är det nån som behöver tröst är det JAG!!! O var e den när man behöver???? Jag har faktiskt varit på klinik o är lite känslig.

Sanna har tydligen gått upp ett gram sen förra året o det är ju hemskt förstås. Så lite förstår jag henne… Snyft. Jag får sitta här o tycka synd om henne ensam. Gråååååååttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttt. Tänker sjåppa i morrn. KULLLLL.

En kommentar

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.