Min kille o jag


Jag har kommit in i en ny fas i mitt liv. Jag ska bli bra på förhållanden. Den som är närmast är SassaJuan och det är trist. Men jag har bestämt att satsa på vår relation. Så det ska jag berätta mer om. Än har jag inget att berätta tyvärr. SassaJuan säger inte så mycket. Men i kväll träffades vi och pratade jättedjupt om min barndom o om mina sjåppingdrömmar. Det har nog aldrig varit så bra mellan oss.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.