Känner mig så eeeeeeeeeeeeeeeensam


Det är så tomt o ödsligt på kontoret. Jag saknar faktiskt Två käcka systrar från Gotlands rotvälska. Att Lissi var så gammal som 55 år? Hon verkar kunna prata och ta hand om sig själv fortfarande! Amazing!! Saknar henne lite oxå. Djurgänget (Kak-Uffe, jättedeppig and och ankan) är på safari i Lill-Jansskogen och jag har bara den gamla renen att umgås me. Jag har kanske fått bloggmissbruksproblem igen? Inte likt mig att va blödig.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.