Mitt inbjudningskort


Har kommit in i en lyckokänsla!!!!!!!!!!!!! Jag har gjort ett utkast till ett inbjudningskort till bröllopet. Fint va?? Just nu struntar jag i allt utom kärleken. Vad de nu e… Nu förbereder jag mig BARA för bröllopet i huvet. SassaJuan är aprikare än jag!!! Happy happy happy happy. Webbsjåppen får ligga nere.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.