Gu va utmaningar jag har!


Jag har tänkt efter. Mitt liv e ganska knöligt har jag kommit på. Heureka! Webbsjåppen går uruselt. Jag har inga anställda. Jag ska gifta mig med tråkmåns o har en miljon osålda julskivor under sängen. Mina vänner sviker just nu och jag har bara 20 biljoner bloggläsare. Jag är aprik och assnygg. VAD SKA JAG GÖRA AV MITT SUPERDUPERUNDERBARA LIV???

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.