En kommentar

  1. […] I övrigt tjatade Producenten om att jag måste tänka på att ”interagera” med de andra fruarna när vi ska börja spela avsnitt där vi är tillsammans. Han sa att jag verkar vara för introvert!!! Att jag är för tyst. Han var osäker på om castingen blivit rätt och ifrågasatte varför jag är med som inte har någon man. Jag har ju faktiskt varit fru! I åtminstone ett par dagar. Se alla härliga bilder från bröllopet! […]

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.