Jag har alltid trott att när man gifter sig är det bra så och man behöver inget mer. Alla filmer slutar ju typ så.

Jag e nu lyckligt gift på alla sätt o vis. SassaJuan stack direkt hem till sig efter bröllopet, precis som jag vill ha det. Han skulle va tomte för sina brorsbarn. Har inte sett honom sedan dess och det är skönt. Vi ska åka till Mexico snart och då har jag bett om ett eget rum. Blir så trött på folk. Bloggmissbruket har lugnat sig lite, men idag kände jag åh, jag måste för bövelen skriva en rad till min enda bloggläsare (ett par miljoner nu bara). Så den lyckliga sagan tog inte slut här som jag trodde…

Jag har fått en  läppförstorardos (stafylåkåcker) och det är därför jag e så glad. Penicillinet tar nog bort mina fina läppar snart och snart ser jag ut som vanligt igen. 😦 PUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUS