Svartvitt liv


bleka
Ja, jag har varit på vift i ett par år. Har skippat bloggandet och istället skrivit brev med riktig fjäderpenna. Fått ett djup samtidigt tror jag. Ska jag vara helt ärlig har jag genomgått ett antal kriser. Kan faktiskt inte ens räkna till hur många.Tröttnade på bloggandet och att vara framgångsrik och apsnygg. Så blev jag deprimerad och det får dessa urtjusiga bilder av mig representera. Jag har fått ett vuxnare tilltal numera. Skriver poesi och tittar på månen. Drömmer om ett liv i krinolin och mer tydliga könsroller.

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.