maria

Idag handlade dagens inspelning av ett Högdalsfruavsnitt om Maria Satsumas. Jag tyckte att man kunde börja med mig eftersom jag ändå är snyggast och har varit mest framgångsrik.
– Det bästa sparar vi till sist, sa regissören och då blev jag kolugn igen.

Maria Satsumas har bott i Högdalen i 30 år. Det är konstigt eftersom hon säger att hon är 25 år (fast ser ut som 105).

Här i Högdalen har hon bland annat arbetat i fiskaffären i ett par år och efter det i väskaffären och numera på ICA. Men hon jobbar som en kul grej och inte för pengarna säger hon. Hennes man tjänar så ofantligt bra och egentligen skulle hon bara kunna sitta utanför Kaffein och mata duvorna. Här i gången ligger Kaffein:

högdalen1

Mysigt.

Maria har förutom en rik karl en son som tydligen heter Robin. Maria är väldigt olycklig över honom. Han som var en sådan fin person har blivit det omvända. Hon tror att det kan bero på uppväxten i Högdalen. Att han blivit för curlad. Det här är Robin:

robin

En avbild av sin mamma enligt mig.