Stambyte med kobra


Ja, allt ser lugnt ut på ytan men så är inte fallet vill jag lova. Satt hemma och väntade på att Högdalsfruar skulle dra igång på allvar när värden plötsligt startade ett stambyte i min lägenhet. Får man verkligen göra så!!!! Blir galen!!!! Har varit utan kök i en hel dag redan. Nu får jag koka min hackkyckling i vardagsrummet och på gasolkök.

Som tur är går jag på yoga och kan utöva den samtidigt som jag pysslar i mitt tillfälliga kök.

När jag kobrade och lagade min mat kom jag på att koftan jag bar hade jag på bloggmissbrukarkliniken för ett par år sedan. Hemska tider det med.

 

 

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.