På vakt


på-vakt

Jag är inte misstänksam av mig. Min livsfolosi är att alla andra människor är lika fina som jag. Men idag fick jag för mig att min bror Sylvester tänker strunta i bouppteckningen av mammas arv och ta för sig det han vill ha. Därför sitter jag nu och vaktar i mammas hus med ett gevär och den galna pudeln Mona (som jag fortfarande är tvungen att ta hand om). Har funderat på att sälja Mona i min webbshop men där är det ingen som köpt något någonsin.

Min outfit för dagen heter After five.

Puss nu somnar jag snart…

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.