pajobbet1
Här sitter jag och skriver inlägg på fejan, insta, snappchat och faxar för fulla muggar.

Vissa saker vill man inte prata om. Jag kan gödsla med sådana exempel. Till exempel vill jag inte prata om ungen som försvann, min bror Sylvester som är en fullkomlig toffel och pengagalen person eller hans så kallade fru som har typ en hjärncell (mot mina två!), om döden eller livet, eller om att betala räkningar, bli sjuk (som exempelvis förkyld) eller om bouppteckningen som gick åt skogen (Sylvester tog allt!!!). Jag vill absolut inte prata om Högdalsfruar som floppat eftersom ingen hittade kanalen. Plis – aj begg ju, skicka inga frågor till mig om det.

Inte heller vill jag prata om att jag varit nödgad att börja jobba på ett bemanningsföretag. Men det gör jag ändå. Med min unika kunskap och kompetens som relativt framgångsrik modebloggare fick jag via bemanningsföretaget jobb som socialmediaexpert på ett bolag som är på deken. Jag har fått en helmodern dator (men ingen telefon, för de tycker inte jag ska behöva ringa någon). Som vanligt är inredningen kontorstrist (se bara de tråkiga panelträskåpet bakom mig).

Jag anar att bolaget är fullt av fördomar och intolerans för badringen blev jag tillsagd att ta av mig. Fick en krukväxt som välkomstpresent och det är trevligt. Visst är det lite sorgligt att inte hänga med Edit på Andra varvet om dagarna, men när jag blivit chef här kan jag gå ner i tid. Puss min enda bloggläsare. Snart kanske du kan få jobb här hos mig! ♣