Julhälsning från Högdalen


Jag, lyckligt omgiven av mina två favoritskådisar, Edit och hundarna.
Jag, lyckligt omgiven av mina två favoritskådisar, och Edit och hundarna.

Mitt nya liv som filmare börjar bli riktigt fläshigt. Visst har mina filmer fått negativ kritik, att de är för snabba, för uselt manus, b-skådisar och kass klippning. Men man måste vara ett medelmåttigt geni för att känna igen ett annat! Puss!

Nu dan före julafton har vi en myskväll här i Högdalen, jag och skådisarna Norrman och Marion. Edit och hundarna får också vara med. Jag är mysigt avslappnad i min basker och sjal. Hoppas du min enda bloggläsare känner likadant. Kramisar och God juuuuuul.

En kommentar

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.