Tror jag ska gå med i akademin eller politiken – bildreportage


För några helger sedan hade jag en ny livskris. Vad ska jag göra av de sketna åren på planeten Tellus? Jag åkte till Häringe slott som kändes som rätt miljö för en överklassdonna som mig. Här stod jag och tänkte ett par timmar medan mitt får sprang runt och bet folk.

Här står jag romantiskt och ganska dramatiskt och tittar ut genom de gamla fönsterglasen och störttänker. Det är här jag får min vision. Att jag är ämnad för politiken eller åtminstone Svenska Akademin. Så rösta på mig i nästa val. I morgon åker jag till Rom igen, den här gången ska jag studera Berlosccorpi.
Brunch. Mitt får äter och jag softar.
Tror det här rummet i likhet med det bredvid kommer från ett munkkloster i Skottland. Ska tydligen spöka här! Men den här gången är det bara jag.

 

Det som inte syns är att jag fått mina första liktorna. Men va fasiken, viktigast är att ha snygga pjuck!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.