Innan yogongen åkte vi till Farsta


Edit tycker att jag ska bli influencer och stöttar mig helt och fullt. Hon hittade en grupp med en hel hög av sådana på nätet. De träffas på yogong som är en blandning av allt möjligt transmentalt. Så för att sno lite idéer åkte jag o Edit till träffen som var i Farsta. Vi Parkerade i Farsta efter att jag tvättat min bil. Vill bara visa hur fin den blev!!!!Puss min enda.

img_1850-1.jpg

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.