Sova i soffan med flugor


Udine. Det var det sista ni såg av mig. En stad där allt var stängt eftersom det var måndag, siesta och varmt som i Dantes inferno. Wow, jag är numera intlektell och jag har hajat att det finns 9 nivåer av helvetet. Kollar man på min länksida ingår även TUI där.Skärmavbild 2018-10-08 kl. 22.33.40.png

Jag blajar på eftersom jag har såååååååååååå dåligt samvete för att jag inte skrivit i bloggen på plättor och pannkaka, säkert tre månader. Det som hänt är:

  • Jag har flugor i lägenheten
  • Jag har haft prästationsångest
  • Jag är deppad på grund av svensk politik, svensk arbetsmiljöpolitik och på svenska folket i allmänhet
  • Jag är arbetslös
  • Jag är allmänt rätt stel
  • Jag är avundsjuk på familjen Wahlgren som verkar ha så kul

Det var allt från mig idag och önska mig lycka till i morgon! Då ska jag umgås igen med de andra stackarna på arbetsförmedlingen! Just nu är jag inne i svacka som ni förstår. Ingen glamår eller annat normalt i sikte! Men du min enda följare älskar jag mycket. Tack för ditt tålamod. Vande Gurunam charanaravinde. ♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥

DSC04586

 

2 kommentarer

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.