Udine. Det var det sista ni såg av mig. En stad där allt var stängt eftersom det var måndag, siesta och varmt som i Dantes inferno. Wow, jag är numera intlektell och jag har hajat att det finns 9 nivåer av helvetet. Kollar man på min länksida ingår även TUI där.Skärmavbild 2018-10-08 kl. 22.33.40.png

Jag blajar på eftersom jag har såååååååååååå dåligt samvete för att jag inte skrivit i bloggen på plättor och pannkaka, säkert tre månader. Det som hänt är:

  • Jag har flugor i lägenheten
  • Jag har haft prästationsångest
  • Jag är deppad på grund av svensk politik, svensk arbetsmiljöpolitik och på svenska folket i allmänhet
  • Jag är arbetslös
  • Jag är allmänt rätt stel
  • Jag är avundsjuk på familjen Wahlgren som verkar ha så kul

Det var allt från mig idag och önska mig lycka till i morgon! Då ska jag umgås igen med de andra stackarna på arbetsförmedlingen! Just nu är jag inne i svacka som ni förstår. Ingen glamår eller annat normalt i sikte! Men du min enda följare älskar jag mycket. Tack för ditt tålamod. Vande Gurunam charanaravinde. ♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥

DSC04586