En vanlig syn för den som glott genom mina fönster. Ambisjösa jag med näsan i böckerna.

Nu har jag bytt bana och den här gången är miljonerna nära! Nu är det slut med flams, modekläder och drivor av vinpavor. Jag ska jag jobba seriöst och hårt med det jag verkligen kan på ett praktiskt och intellektellt plan; organisationer.

Som organisationskaoskonsult ska jag utveckla arbetsplatser till ett kaosartade helveten. På det viset får cheferna reda på vilka som verkligen vill stanna på ett jobb och jag krattar för den konsult (troligen jag oxå) som sen måste kallas in och tjäna stora pengar på att få ordning i helvetet igen.

Tvivel är för mesar
Men är det verkligen efterfrågat och lönsamt tänker du. Tvivlar du inte på din idé Lola? Jag svarar: Som det italienska ordspråket säger, den som ingenting vet tvivlar aldrig. (Chi non sa nulla non dubiterà mai.) Puss