Kvällskvistfoto! Dubbelexponering!

För att utöka hjärnans vindlingar är det lönt att tänka som man annars inte gör. Jag är ingen hjärnkirurg. Än. Men solklart faktum.

Så ikväll har jag provat foliehatt och det spritter av konspirationsteorier i mitt lilla huvud. De får nästan inte plats. Men om det orkar jag inte skriva ens.

Pandemin har helt klart förändrat oss! Allt som vi kämpade med innan, som att bli mer sociala (i alla fall gjorde jag det), delta mer i det kulturella livet (jag försökte göra det), gå ut ur boet mera (jag behövde det) är numera inte särskilt lämpligt (fast jag gör det ändå i mindre skala).

Nu tog jag bara det enkla och det mer lättsmälta eftersom jag har undvikit död och pina sedan min julkalender. Har som för mig att jag tog upp döden i någon lucka. Kanske inte eftersom jag inbillar mig att min blogg är barnvänlig.

Det här blev verkligen ett inlägg bestående av rappakalja och det bevisar att en foliehatt faktiskt funkar! Sov gott min enda följare och puss puss!