Lola Barbar 2.6

Livet som Lola. Hur jag orienterar mig (ganska förvirrat) för att nå framgång!!!!! Snart så!

Julgrejer

För julens glada tid

Julen är här vilket år som helst och du vet hur körigt det blir ju närmare dåpparedan vi kommer. Bäst att passa på att fixa det här med julkort och julklappar nu och här i sjåppen har vi allt. Kanske önskar sig din käraste ett trevligt julskägg eller varför inte låta lite käck marschmusik ligga som bakgrund under glöggfesten på 1:a advent?

Lolas julkalender – kostar mer än vad den innehåller. Garanterat! Du blir inte besviken. 5000 pix bara! Bland de dyraste på svenska marknaden. Kallas: Lolas alla utseenden innan hon blev lite ful. (Definitivt fulare i håret är jag)
Det du vill ha finns bakom varje lucka.

(Lucka för lucka ska presenteras här på bloggen. Den går inte att öppna i förväg, den är tidsinställd. )

Stor platt röd sparbössa. Tom. Ska du ha råd med julen är det hög tid att börja spara i denna sekund. Det är nog för sent förresten… 6000 Swedeish Crowners för detta föremål sajnad av världens starkaste björns pappa. Tips! Har du inte råd kanske du göra en liknande av en ketchupflaska, helst tom.

Lola jagar isbjörn i Arktisjulkort. Nu kan vi även erbjuda fina frimärken här i sjåppen. Det vet jag underlättar för dig nu när man knappt vet var man ska inhandla sådana nu för tiden eller vet vad ett frimärke egentligen kostar. Endast 25 riksdaler per märke!

Jättedeppig ands egna Julkort. Även jättedeppig and vill ha ett eget julkort och han har gjort det själv. Resultatet blev sådär och därför är hans julkort gratis att skriva ut.Lolas Vintage Julkort i guld. Ett varmt julkort som minner om en forntid då lysrör inte fanns och då man fick äta potatisarna råa. Det kostar endast fem svenska kronor att skriva ut vykortet på mig och sedan klistrar du själv fast utskriften på en bit kartong.

Grötrim och Nyårshälsningar etc. Aktuellt! Roligt! Stämningsfullt! Saknar du kreativitet och fantasi och ligger vaken om nätterna och våndas över tvånget att skriva julrim på paketen? Då är Grötrim och Nyårshälsningar etc. ett självklart val för just dig. Kanske även för Svenska Akademien nästa år… Den är fylld av färdiga rim för gåvor som galoscher, förkläden, klädningar, kråsnålar, hängslen, käppar, cigarrmunstycken och en ask. Ska du ge bort en ylletröja till din kära kan du använda detta formidabla rim:

Jag är tjock men snor mig kring

dig så lätt som ingenting.

Först i början jag dig sticker,

Det går bort om några vicker.

Buda på denna fantastiska lyrikbok! Idag!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: