Ludvig knackar på


Du som tror att jag sitter hemma och känner mig ensam efter att ha gjort slut med Jens säger jag bara: Oroa dig inte!

Ikväll gjorde jag en ny bekantskap. Jens den slarvern har lånat den kollektiva tvättstugan och glömt ett förkläde i torktumlaren. En kille som heter Ludvig och bor i kvarteret var underbar nog att lämna det till mig. Han måste ha fruktansvärt bra koll eftersom han vet vad jag bor. Ska nog bjuda honom på kaffe en dag. Gillar hans cooola Östermalmsstil.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.