Pust. Sent hemma och det är jättedeppig ands fel.

Eftermiddagen blev inte som jag tänkt mig. Jättedeppig and gnällde så att jag höll på att bli gaaaalen. Tog med honom ut och trodde att det skulle hjälpa. I godan ro lusläste jag webbyråns nya avtal. De ska ha lite väl många cash för att sätta dit en skicka-knapp som ska synas i min webbsjåpp!!!!!!!!!! Jättedeppig and verkade nöjd med att sitta bredvid och glo mellan spjälorna.

Jag tyckte det var en lättnad när han tog ett par självständiga steg i gruset.

Efter en stund märkte jag att han var borta. Eftersom han ändå är värd en slant för den rätta köparen, var jag tvungen att börja leta. Kvarter upp och kvarter ned sprang jag. Löpte som en iller över gator och torg och ropade. Frågade alla jag mötte gjorde jag också. I flera timmar sökte jag i papperskorgar och på krogar i närheten.

Jag hade inte trott att jag skulle hitta honom utanför en skoaffär!!!!!!!!!!!!!! Han fick mycket skäll, men nu är vi hemma igen som tur är. Fundera inte längre min kära bloggläsare! Slå till och köp honom nuuuuu. Puss o kram