Fullt upp med jättedeppig and


Pust. Sent hemma och det är jättedeppig ands fel.

Eftermiddagen blev inte som jag tänkt mig. Jättedeppig and gnällde så att jag höll på att bli gaaaalen. Tog med honom ut och trodde att det skulle hjälpa. I godan ro lusläste jag webbyråns nya avtal. De ska ha lite väl många cash för att sätta dit en skicka-knapp som ska synas i min webbsjåpp!!!!!!!!!! Jättedeppig and verkade nöjd med att sitta bredvid och glo mellan spjälorna.

Jag tyckte det var en lättnad när han tog ett par självständiga steg i gruset.

Efter en stund märkte jag att han var borta. Eftersom han ändå är värd en slant för den rätta köparen, var jag tvungen att börja leta. Kvarter upp och kvarter ned sprang jag. Löpte som en iller över gator och torg och ropade. Frågade alla jag mötte gjorde jag också. I flera timmar sökte jag i papperskorgar och på krogar i närheten.

Jag hade inte trott att jag skulle hitta honom utanför en skoaffär!!!!!!!!!!!!!! Han fick mycket skäll, men nu är vi hemma igen som tur är. Fundera inte längre min kära bloggläsare! Slå till och köp honom nuuuuu. Puss o kram

2 kommentarer

 1. HejLola !
  Jag läser din blogg VARJg och tycker att den är grym , du är så himmla cool och snygg och jag älskar det du skriver om .
  Jag vill bli lika stor bloggare som dig en dag . jättedeppig and är så himmla söt och jag vill ha en lika dan ( inte för att jag vill härma dig )
  Jag är typ ditt största fan . på stan i sommras träffade vi Ulf Lundell och så frågade vi vart du var och han sa att du hade åkt hem , jag var så himmla ledsen fortsätt att vara som du är och blogga som du gör!!
  Du är bäst Med väldigt stora kramar Nilly

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.