OSCB: Lola Cars
Image by elstro_88 via Flickr

Alla som träffar mig säger Åh, Lola vad du klär dig snygg jämt. Ja, det gör jag, svarar jag ödmjukt. En av mina bloggisläsare vill att jag berättar mer om min fiolisofi kring mode. Det finns mycket jag kan berätta om mode. 😎 Mitt viktigaste budskap är det du sätter på dig ska vara dyrt och komma från ett fint märke, helst inte svenskt. Det är bara svenska märken som exempelvis Finnar som gäller. Ibland räcker det med att klä sig en strumpa i en klatsjig färg.

Som jag har tjatat och tjatat om ska du klä dig efter situationen. Går du på Söder i Stockholm ska du ha svart och på Östermalm, där jag bor, ska du ha röda byxor om du är man. Så enkelt är det. Kram från din lyckliga 😀 Lola som varit i London över dagen och inhandlat maaaaassssor till webbsjåppen.