Snart är julen här


Jag äääääääälskar julen för jag ääääälskar rött. Jag är såååå happi för att du inom kort kommer att kunna köpa mina fina julkort i webbsjåppen. Här är det enda som den där himla tröga fotografen jag har anlitat har lyckats få ihop. Jag hoppas verkligen att han ska bli färdig innan julen är över. Stor kramis från din Lola.

3 kommentarer

  1. Gu jag läääängtar efter Julen när jag ser ditt uuuunderbara kort. Jag beställer 5000 stycken till min personal 🙂

    Gilla

    • Tack för din order! Det här är en atomatiskt bekräftelse på att du beställt 10 000 julkort och pengarna har dragits från ditt konto redan. Du kan inte svara på detta meddelande. Vi har ingen adress eller telefonnummer som du kan nå oss på heller. Kram.

      Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.