Lola förkyld


Idag behöver du tycka jättesynd om mig 😦 Är jätteförkyld, har ont i halsen, i huvudet och det allra värsta; har fått en illröd näsa!!!!!!! Fattar INTE varför det ska drabba just mig??? Vet inte om det är resan till Arktis eller Uppsala som ställt till det. Hela min verksamhet ligger nere nu, som tur är sköter webbsjåppen sig själv och världen stannar upp utan mig, det vet jag. Barbara läser för mig, det orkar jag inte själv mellan alla snytningar. Hon ville inte först???? Då fick jag beordra övertid och nu har vi det ändå ganska mysigt. Du får ingen puss idag, du rara bloggläsare. Jag tänker faktiskt jättemycket på andra och vill inte smitta dig 🙂

2 kommentarer

  1. Vad synd det är om dig Lola! Ring när som helst om du behöver prata eller behöver hjälp på något sätt. Bli frisk fort för jag har inget att göra när du inte skriver på din blogg. Baddarkramar från mig Sara.

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.