Hjortywood nästa


Östermalm blaha, Stocksund, Saltsjöbaden, slottet och Rynningska palatset (där jag bor nu) är också blaha jämfört med Hjortywood (f.d. Hjorthagen). Den stadsdelen är totalt hetast just nu. 😎 Fick ett Krya-på-dig-kort från en känd vän som bor där uppe. Där bor flera ganska kända modebloggare och andra glamårösa personer. Jag skaaaaa bo där. Jag kommer att få betala en del och jag har hört att alla inte är välkomna. Bara dem som tjänar som jag och lite mindre. 😀 Oj, nu vaknar Barbara så jag måste sluta. Kramis o nattis din Lola.

3 kommentarer

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.