Tyvärr är det här sista delen av intervjun i Världens minsta tidningen. Det kommer fler, var så säker. Det ringer hela tiden journalister, men jag tackar nej just för tillfället. Ar lite mediatrött. Del 1  Del 2/ Puuuuussssssssssssssssssssssssssssssss Lola

Text: Nisse & Affe
Foto: Scabby Mix

Du är en eftertraktad ung dam och om jag inte förstått fel är det slut med Rasmus. Har du någon pojkvän just nu?
– Ha, ha, säger Lola Barbar. Det är en hemlighet, fniss fniss.

Om du skulle beskriva dig själv som person för en som inte känner dig, kanske din nästa pojkvän till exempel, vad skulle du lyfta fram?
– Modig, rak, ärlig och snygg. Cool och rik är väl andra egenskaper jag inte heller skäms för.

Hur ska din perfekta pojkvän vara? Är han lik någon av oss (Nisse eller Affe)?
– Nej, tyvärr. Eftersom mitt liv är så otroligt spännande behöver min pojkvän vara något utöver det vanliga också. Men han måste ha mig i centrum hela tiden. Det är viktigt för mig.

Förstår. Hur länge har du bloggat och har du några råd till andra som vill följa ditt exempel?
– Jag har bloggat sedan typ i början av nittiotalet så jag är erfaren minst sagt. Men det gick lättare när internet kom faktiskt. Ett råd jag kan ge till dig som ska börja blogga är; härma inte andra, var superunik som jag. Ljug inte, överdriv inte eller försök inte låtsas att du är något som du inte är. Dina bloggläsare ser igenom det en dag och då står du där med tvättad hals. Som i för sig kan vara något positivt för dig själv, och för andra om du är en liten lortgris.

Har du några fler viktiga tankar som du vill förmedla till tidningens läsare?
– Nej.

Audiensen hos Lola Barbar är över. Hon samlar ihop sin jättedeppiga and och försvinner i ett moln av parfym från sitt eget märke. Mitt livs största ögonblick och min karriärs viktigaste intervju är till ända. Jag går ut genom den exklusiva dörren i något utrotningshotat tropikträ till en betydligt gråare värld.