Webbsjåppen autsårsas


Fredagshej! Tog in Barbara på rummet nu på morgonen och gick rakt på sak. Jag autsårsar webbsjåppen till Indien.

Barbara och Bengans IT samt Ljusmanschetter från Kivlo eller vad stället hette, har inte skött sig. Ingen tryckbar knapp finns än. 👿 Barbara är dessutom urkass på sociala medier. Hon tror att Hastags går att röka och checkar inte in sig så jag vet inte var hon är på sin fritid. Hon vann över mig på bowlingen igår. Så nu sparkar jag Barbara 🙄 och önskar henne lycka till i framtiden. Lycka till Barbara! :mrgreen: Kram mina fyra (miljoner) bloggläsare

Ps. Barbara får inte tillbaka sin jacka. Den behåller jag för sveda och värk. Visst passar jag bättre i den ❓ 🙂

2 kommentarer

 1. Åhhh vad skönt för dig Lola att du gjort dig av med din ovärdiga medarbetare Barbara. Klart man inte röker Hastags
  Jag updejtar min CV nu så postar jag den i helgen till dig. Hoppas på toppjobb hos dej Lola.
  Kraaaaaaaaaaaamizzzzzzzzzzz

  Steffi- supersnyggast!!!

  Gilla

  • Hej Steffi-supersnyggast
   Roligt att höra av dig igen. Jag förstår att du är exalterad efter vinnarresan till Åkeshov igår. Jag kommer gå ut med en annons om ett tag, men jag tar emot din intresseanmälan och lägger den nånstans.
   Stor kramizzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz Lola

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.